Megszólalt Nagy Feró a fia döntéséről

Nagy Feró
Vágólapra másolva!
Mint korábban megírtuk, kedd este Beatrice az oldalán bejelentette, hogy két oszlopos tag is távozik a zenekarból. A Bors megkeresésére Nagy Feró nevetve kezdett el beszélni a tagcserékkel kapcsolatban, de egy ponton elkomorult, hiszen mégis csak a fia az egyik, aki többé már nem a Beatrice tagja.
Vágólapra másolva!

– igyekezett félmondatokkal elütni az egyébként nem is olyan kis esemény élét Feró. Végül azonban kimondta, hogy mélyen érintette Kékői Zalán és főként a fia, Hunor távozása.

"Az, hogy a fiam is kiszállt, érzékenyebben érint, de hogy őszinte legyek, vártam már, hogy megtörténjen. Félreértés ne essék, nem azért, mert vágytam erre, hanem mert ez egy teljesen természetes folyamat része.

- mondta Nagy Feró a Borsnak.

Nagy Feró Forrás: Origo

„Ennek most jött el az ideje és én boldogan fogom nézni, ahogy a fiókám szárnyal. Mindig mondtam neki, hogy nem szeretnék rátelepedni és biztosítottam róla, hogy nem veszem majd a szívemre, ha tovább lép – mondta lapnak.

– idézte fel emlékeit Nagy Feró, aki végül nem bírta ki és egy tréfával zárta a beszélgetést.

„Nagyon praktikus volt, hogy Hunor volt a zenekar dobosa, hiszen csak pár házzal lakik a szülői háztól és a próbateremtől. Így sosem késett!” – nevetett a rocker.