Váratlanul hazaküldtek egy ismert szereplőt a TV2 műsorából

Zimány Linda, Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Fájdalmas döntést hoztak ketten a Sztárok a reptéren című műsorban. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, január 8-tól ismét celebek öltik magukra a munkaruhát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Bódi Sylvi, Gelencsér Timi, Győrfi Dániel, Kiss Virág, Kozma Dominik, Pásztor Anna, Somhegyi Krisztián, Sydney van den Bosch, Tápai Szabina és Zimány Linda két-két fős csapatokban dolgoznak majd a repülőtéren. A cél az, hogy a munkanap végén minél több kilométert gyűjtsenek a versenyzők, amelyek a fődíj, egy álomutazás távolságát határozzák meg. Erről itt írtunk hosszabban.

Zimány Linda és Bódi Sylvi az első - vesztes - nap után kénytelen voltak a reptéren tölteni az éjszakájukat, erről van egy videó is.

Zimány Linda, Bódi Sylvi tv2

A január 10-i adásban pedig már búcsúznia is kellett egy szereplőnek, Sydney van den Bosch és Pásztor Anna sorsáról kellett döntenie a két modellnek.

Sydney nehezen birkózna meg a megterhelő fizikai feladatokkal, vélte Bódy Sylvi, amikor arról volt szó, kit küldjenek haza a másik csapatból. Végül Pásztor Anna esett ki: "Anna nagyon sokat beszélt a gyermekeiről, nagyon hiányoznak neki. Anna biztos örülne, ha a gyerekeivel több időt tölthetne a koncertturnék és a forgatások között" - magyarázta Zimány Linda a döntést.

Azt, hogyan fogadta a hírt az Anna and the Barbies énekesnője, mutatjuk videón: