Kiderült Muri Enikő és Kasza Tibi közös múltja, édes pillanatokról beszéltek

Muri Enikő
Vágólapra másolva!
A Szerencsekerékben hosszan sejtelmeskedtek, de végül fény derült mindenre.
Vágólapra másolva!

Régi ismerősként köszönthette egymást a TV2 vetékedőjének műsorezetője és a Sugarloaf énekesnője. "Kettőnkről most fog kiderülni valami... nekünk van múltunk, de nagyon kevesen tudják, hogy mi ezt elkövettük... sokan éltek át erre édes pillanatokat... erre, amit mi elkövettünk" - titokzatoskodott Kasza Tibi a stúdióban. De miről van szó? Kiderül a videóból!

Muri Enikő elárulta, hogy nem szokta visszanézni a felvételt, de barátai emlékeztetik erre. "Ha hiszik, ha nem, erre büszke vagyok" - magyarázta az énekesnő, akiről kiderült, hogy Kaszával együtt dolgoztak pár évvel ezelőtt egy gyereklemezen.

Muri Enikő MTVA

Mint írtuk, kiváló nézettséggel tért vissza a TV2 betűkirakós vetélkedője. A minap 2,5 millió forint volt a tét a Szerencsekerékben, amikor megmagyarázhatatlan dolog történt, előtte pedig három másodperc alatt vittek el tízmillió forintot a műsorban. Olyan is előfordult, hogy lecserélték Kasza Tibit.

Noszály Sándor, egykori Nagy Ő volt a sztárvendég, aki érdekes sztorit mesélt egy világsztárról, akivel együtt sportolt. Pár adással ezelőtt pedig olyan feladvány került elő, amit százból csak egy ember tud megfejteni - önnek sikerült volna? Négymilliós dráma is volt a minap, itt vannak a részletek. A január 12-i adásban Baby Gabi játszott a végén, igen egyszerű volt a feladvány, ön tudta volna?