36 éves fotóval köszöntötte nővére Tóth Gabit

Tóth Vera és Gabi
Vágólapra másolva!
Vicces gyerekkori fotóval köszöntötte Tóth Vera a ma születésnapos Tóth Gabit, ami mellé egy hosszabb megemlékezést is írt. A különleges felvételről elárulta, hogy 36 éve készült, és a mai napig emlékszik erre a pillanatra.
Vágólapra másolva!

Ma ünnepli 36. születésnapját Tóth Gabi, aki mögött nehéz év áll a válása miatt, viszont szerencsésnek érzi magát új barátja, Papp Máté Bence miatt, hiszen saját születésnapján is neki mondott köszönetet azért, mert úgy érzi, mellette új emberré válhat.

Az énekesnőt sokan köszöntik a mai napon, azonban nővérét, Tóth Verát nehéz lesz túlszárnyalni, ugyanis egy Tóth Gabival szinte egy idős fotót mutatott a közösségi oldalán, így emlékezett meg húga születésnapjáról.

Neked már ennyi idősen nőtt a melled, és éppen a mosógép tetején pelenkázott anyánk, közben az én arckifejezésem azt jelezte, hogy majdnem, vagy talán be is sz*rtam, olyan nehéz volt apánk fényképezőgépe. Láthatóan hatalmas koncentréjsönben voltam, hogy beleférjünk mindketten a képbe. Azóta pedig időnk nagy részében már csak koncertréjsönben vagyunk és kívánom, hogy ez sose múljon el" - írta a különleges gyerekkori fotójuk mellé Tóth Vera.