Ekkor nézhető meg Mága Zoltán hegedűművész idei újévi koncertje

MÁGA Zoltán ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ HANGSZER hegedű hegedül koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY TÁRGY újévi koncert vonós hangszer zenél zenész
Hatalmas sikert aratott Mága Zoltán hegedűművész 15. jubileumi újévi koncertje a Papp László Budapest Sportarénában.
Vágólapra másolva!
Műsorváltozás miatt február 3-án este látható a Dunán Mága Zoltán hegedűművész idei újévi koncertjének mindkét része. A több mint kétórás showműsort a Papp László Budapest Sportarénában rögzítették, telt ház előtt, kiváló előadóművészek közreműködésével.
Vágólapra másolva!

Az újév első napján, 2024. január 1-jén ismét nagyszabású koncerttel nyitotta az évet Mága Zoltán Liszt Ferenc- és Prima Primissima-díjas hegedűművész. Az eseményt immár hagyományosan műsorra tűzi a közmédia. A grandiózus produkció a Nemzet Színészei, nemzetközi hírű művészek és a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő alkotói, a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapesti Gipsy Virtuózok, valamint egy többszáz fős felnőtt- és gyermekkórus, valamint tánckar közreműködésével valósult meg.

A Duna által új időpontban, február 3-án, szombaton 21:15-kor, két egymást követő részben otthonuk kényelméből élhetik át a fantasztikus koncertélményt.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az újévi gálakoncert a béke és az összefogás jegyében immáron tizenhatodik alkalommal kápráztatta el a közönséget. A világ magyarságának egységeként kárpátaljai, erdélyi, vajdasági és felvidéki gyerekek a gálakoncert művészeivel egy közös produkcióban álltak ki Európa és a világ békéjéért.