Kiderült az igazság Tóth Gabiról és szerelméről

Inspiráló Nők, Estje, 2023, 5. díjkiosztó, Gála, gálaest, inspiráló, nők, Femcafe, Femcafe.hu
Papp Máté Bence és Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi és Papp Máté Bence szerelme hónapok óta foglalkoztatja az embereket, de sokan nem értik, hogyan lángolt fel ekkora tűz közöttük, vajon mi lehet a táncos vonzalmának a titka. A Bors erre kereste a választ.
Vágólapra másolva!

„Egyáltalán nem meglepő, hogy Tóth Gabi beleszeretett ebbe a férfiba. Papp Máté Bencének még a fotóin is látni lehet, hogy nagyon erős aurája van, amivel

Igazán férfias kisugárzása van, ami misztikummal, valamiféle titokzatossággal párosul. Ez az erős aura, úgy gondolom, félelmet és egyben vonzalmat kelt a gyengébbik nem tagjaiban, éppen ezért keresik sokan a társaságát” – mondta a Borsnak Müller Rózsa mágus, aki tüzetesen vizsgálta meg a táncos auráját.

Papp Máté Bence és Tóth Gabi Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A látó azt mondta, Tóth Gabi is helyes kis nő, de mivel Bence minden nőre hatást gyakorol, és bárkit könnyedén az ujja köré csavar,

elég nagy az esélye annak, hogy nem marad meg az énekesnő mellett.

Király Tamás auralátó, az Aspektus Podcast házigazdája szintén elemezte az énekesnő új szerelmének auráját:

„Annyiban alá tudom támasztani, amit Müller Rózsa mondott, hogy Papp Máté Bencének valóban nagyon erős kisugárzása van.

Akiknek nem pozitív az auraképük, azoknak az életében is negatív irányú változások állnak be, ezzel szemben Bence szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében” – mondta a Sorry! magazinnak az auralátó.