L.L. Juniort egyáltalán nem érdeklik a közlekedési szabályok - fotó

L.L. Junior, Dárdai Blanka
Vágólapra másolva!
Csak a munka 0-24-ben, panaszolta, de vezetés közben telefonált, készülékkel a kezében. 
Vágólapra másolva!

Idén augusztusban botránkoztatta meg az embereket L.L. Junior és G.w.M, akik a Petőfi hídon száguldoztak, nem törődve a sebességkorlátozással és azzal sem, hogy másokat is veszélybe sodortak. A rappert az sem tartja vissza, hogy ezért a mutatványért hat büntetőpontot kapott, és majdnem százezer forintos bírságot fizetett ki.

L.L. Junior és Dárdai Blanka Forrás: L.L. Junior Instagram

Az ügyből ráadásul az általa rögzített videó miatt lett ekkora botrány, ugyanis a szabályszegést saját maga töltötte fel a közösségi oldalára, így bizonyítékot is szolgáltatott a bűnösségére. Nem ez volt az első eset, hogy videót készít vezetés közben, vagy egyáltalán nem az útra figyel a volán mögött, emiatt nagyon sokan támadják, hiszen sokan egyetértenek, hogy ez nagyon felelőtlen viselkedés.

Február 6-án sikerült megint kitennie olyan képet, ami kifogásolható. "Csak a munka 0-24-ben" - panaszolta, de vezetés közben telefonált, készülékkel a kezében. "Vezetés közben telózni, Juni, ebböl megint cikk lesz" - írta neki egy követője.

A vezetés közbeni mobiltelefon használatát 15000 forintos helyszíni bírsággal és 3 büntetőponttal büntetheti a rendőr, ha feljelentés van az ügyből, akkor szabálysértési eljárásban 30 000 forintra emelkedhet a bírság.

A képért lapozzon!