33 évvel fiatalabb nővel került szoros kapcsolatba Leblanc Győző

Szeredy Krisztina és Leblanc Győző
Vágólapra másolva!
Leblanc Győzőt másfél évvel ezelőtt érte súlyos veszteség, amikor elveszítette szerelmét, Tóth Évát. Ahogy halad az idő, egyre jobban belátja, képtelen egyedül élni. Lelki sebei még mindig nem gyógyultak be, de azt sem bánná, ha egy csinos hölggyel egymásra találnának.
Vágólapra másolva!

- Borzalmas egyedül, mert közösségi ember vagyok, és mindig volt társam. Három nagy szerelem volt az életemben, az egyik Évike. Bár jó lenne valakivel megosztanom a mindennapokat, nem tudom gombnyomásra működtetni az érzelmeket.

Semmi garancia nincs rá, hogy valaha még újra megtörténik velem,

de nem zárkózom el, nyitott vagyok a szerelemre – mondta a 76 éves énekes, aki tavaly egy új színpadi partnerre lelt, Szeredy Krisztina énekesnő személyében.

- Krisztinával nagyon jó, őszinte barátság alakult ki közöttünk. Olyan dolgokban is segít nekem, amit annak idején Éva csinált. Jó együtt dolgozni vele, tetszik az az új világ, amit ő hozott az életembe. Boldog ember vagyok ismét Krisztina mellett. Azt szokták mondani, soha ne mond, hogy soha. A kapu nyitva van, hiszen ő egy gyönyörű csinos nő.

Kicsit én vagyok bajban, hiszen 33 év a korkülönbség közöttünk.

Szeredy Krisztina és Leblanc Győző Forrás: Leblanc Győző

Nem szeretném, ha emiatt kinevetnének az emberek. Szoktam mondani, fiatalember legyen a talpán, aki az ő temperamentumát fölvállalja – mondta a Borsnak mosolyogva az előadó. – Maradunk barátságban, és ez így van rendjén – fűzte hozzá.