Robottal akar összeházasodni egy szerelmes nő

fotó, robot, szex, intim
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-robot-love-image3960479
Vágólapra másolva!
Egy francia hölgy össze akar házasodni a szerelmével. Ez nem lenne annyira különös, ha a szerelme nem egy robot lenne, amelyet saját maga készített 3D nyomtatóval magának.
Vágólapra másolva!

A Lilly nevű hölgy partnere az InMoovator (vagy InMoov) névre hallgató robot, amely a világ első nyílt forráskódú robotja, amelyet bárki személyre szabhat és 3D nyomtatással elkészíthet magának. Lilly is saját maga tervezte a robotját és már egy éve vele él.

Twitteren tette közzé szerelmét

Az azóta megszűntetett, Lilly InMoovator Twitter oldalán a hölgy kijelentette, hogy „büszke arra, hogy roboszexuális, nem ártunk senkinek, csak boldogok vagyunk együtt". Lilly azt is hozzátette, hogy eljegyezték egymást a robottal, és össze fognak házasodni, ha az ember-robot házasságot engedélyezik majd a francia törvények, olvasható a news.com.au hírportálon.

Az nehezen ellenőrizhető, mennyire valósak a hölgy érzelmei, vagy esetleg egy ötletes átverésről van szó. Mindenesetre akadnak olyanok, akik nem tartják lehetetlennek, hogy a humanoid robotok vonzóak lehetnek az olyan emberek számára, akiknek nehézségeik vannak a más emberekkel való kapcsolatok kialakításában. Ezt alátámasztja az is, mekkora igény mutatkozik az élethű szexbabákra.

Szerelem és szex a robotokkal

David Levy sakkzseni és a Szerelem és szex a robotokkal (Love and Sex with Robots) könyv szerzője szerint az ember-robot házasság már 2050-re, ha nem előbb, megvalósulhat. Ezt a témában e héten Londonban tartott kongresszuson jelentette ki.

InMoov az első nyílt forráskódú humanoid robot

Adrian David Cheok, a Londoni Egyetem számítástechnika professzora azt mondta, úgy véli, a robotok nemcsak gyakoriak, de sok ember számára kívánatosak lesznek.

„Sokkal könnyebb és sokkal kényelmesebb lesz robotokkal szexelni" – mondta Cheok. „Pontosan azt a szexuális együttlétet kapjuk meg, amit akarunk. Ez lesz a jövőben. Többet szexelünk a robotokkal, és a következő fázis a szerelem ..., amint már most is látjuk.