Újabb titokzatos UFO-felvétel szivárgott ki - videó

Jeremy Corbell, UFO, Amerikai haditengerészet
Vágólapra másolva!
Az utóbbi hónapokban egyre több felvétel látott napvilágot, melyet az amerikai haditengerészet készített, állítólag a földönkívüliekről - írja a Ripost a Daily Star alapján.
Vágólapra másolva!

Ismét egy UFO-felvétellel jelentkezett Jeremy Corbell, oknyomozó filmkészítő! Ő az a filmes, aki már több alkalommal szivárogtatott ki felvételeket, melyek az amerikai haditengerészet tulajdonában voltak.

Ezúttal ismét egy haditengerészeti felvétel látott napvilágot. A USS Omaha hajója 2019-ben rögzítette azokat a pillanatokat, mikor

egy azonosítatlan repülő tárgy óriási sebességgel haladt feléjük, majd lassan elkezdett az óceán felé ereszkedni, aztán eltűnt a mélyben.

Az információk szerint azon az óceáni szakaszon semmiféle roncsot nem találtak, sőt a mai napig nem került elő a jármű. Állítólag egy tengeralattjárót is bevetettek az UFO keresésére, de ez a próbálkozás is sikertelen volt.

Jeremy szerint a haditengerészet többet tudhat a titokzatos repülő tárgyakról, a legújabb felvétel pedig azt bizonyítja szerinte, hogy

nem csak a levegőben, de a vízben is képesek mozogni az.