Meghosszabbították a budapesti Lego művészeti kiállítást

Lego
Részlet a budapesti kiállításról
Vágólapra másolva!
Február 28-ig várja a látogatókat a meghosszabbított nyitvatartású The Art of the Brick kiállítás. A Lego művészeti kiállítás szeptemberben nyitotta meg kapuit a belvárosi Komplexben, mely eredetileg december végéig várta volna a látogatókat.
Vágólapra másolva!

A modern és klasszikus művészetek kedvelőinek, valamint a családoknak és a gyerekeknek is kínálnak programokat

Az óriási érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a nyitvatartást. Többször is kihangsúlyozták, hogy a The Art of the Brick kiállítás bebizonyítja, hogy a képzeletnek semmi sem szabhat határt.

A Budapesten is látható és február 28-ig meghosszabított Lego művészeti tárlatot a világ tíz leghíresebb vándorkiállítása között tartják számon Forrás: Lantal

Az egyedi tárlat legfőbb céla, hogy a családoknak, baráti társaságoknak, iskolai csoportoknak biztosítson olyan élményprogramot, ahol a klasszikus és modern művészet ötvözetét, valamint a kézzel alkotás világát teszik elérhetővé.

Részlet a budapesti kiállításról Forrás: Lantal

A művészet és a játék találkozása nem kezdődhet elég korán:

az edukációval a fiatalabb korosztályt is megcélozta a kiállíztás, éppen ezért a téli szünetre meghosszabbított nyitvatartási idővel valamint az ünnepek alatt számos egyébkülönleges akcióval készülnek a szervezők – mondta Oláh Zsuzsanna, az Event Europe Kft. kommunikációs és marketingigazgatója.

Jövőre újabb világhírű kiállítás érkezése várható

Örömmel tölt el minket, hogy a Tutanhamon rejtélye és kincsei kiállítás után egy újabb sikeres tárlatot hozhattunk el Magyarországra, amely eddig is ezreket vonzott a Komplexbe.

Oláh Zsuzsanna, az Event Europe kommunikációs és marketingigazgatója a budapesti Lego kiállításon Fotó: Szabó Gábor - Origo

- Nem állunk meg, annyit elárulhatok,

hogy a következő év második felében újabb világszínvonalú tárlattal kínálunk majd különleges élményt

és feledhetetlen pillanatokat a nagyérdeműnek – tette hozzá a kommunikációs és marketingigazgató.

A vállalati ügyvédből lett Lego-szobrász: Nathan Sawaya Forrás: YouTube

A február 28-i zárásig várhatóan még nagyobb lesz az érdeklődés az építőkockákból készült szobrok és festmények iránt, így a szervezők azt tanácsolják, aki teheti, hétköznap látogasson el a The Art of the Brick kiállításra. További részletek és jegyvásárlási lehetőség is a tárlat honlapján érhető el.

(Forrás: Event Europe)