Blogolásért ingyen thaiföldi út

Vágólapra másolva!
Ingyenes thaiföldi nyaraláson vehet részt öt szerencsés pár, feltéve, ha vállalja, hogy a pihenés ideje alatt minden nap számítógép elé ül és blogokon, közösségi oldalakon és a Youtube-on számol be a nyaralásról. A Thaiföldi Turisztikai Hivatal mindent megpróbál, hogy mentse a siralmasnak tűnő évet.
Vágólapra másolva!

A kedden indított kampány célja, hogy felhívja a turisták figyelmét a thaiföldi nyaralóhelyekre. Az öt szerencsés nyertes pár teljes útiköltségét fizeti a Thai Turisztikai Hivatal (TAT), akik a legnagyobb városokat, Bangkokot és Chiang Mait, valamint a felkapott üdülőhelyeket - Phuketet, Samuit és Pattayát keresik majd fel - írja az Msnbc Travel.

Az álomüdülésért azért dolgozni is kell egy keveset. A pároknak blogokat kell vezetniük, posztokat kell feltenni a Twitterre és csetelni kell az érdeklődőkkel.

Forrás: [origo]

A pályázóknak jó íráskésséggel kell rendelkezniük és ismerniük kell a Twitter, a YouTube, a Facebook és a Flickr használatát. A pályázók a TAT újonnan indított oldalán egyperces bemutatkozó videóval pályázhatnak október 15-ig.

A thaiföldi idegenforgalom egyik legrosszabb éve a mostani, a külföldi érkezések 15 százalékkal estek vissz az egy évvel korábbihoz képest, a gazdasági válság hatására. A TAT elismerte, hogy az ötletet Ausztráliától csenték, ahol nagy médiavisszhangot kiváltó kampány, "A világ legjobb állása" keretében népszerűsítettek egy turisztikai régiót.

Forrás: [origo]

A TAT 25 elődöntős párt választ majd ki október 15-ig, a végső öt győztest pedig egy nemzetközi online szavazás keretében választják majd ki. A nyertesek 2010 elején vehetnek részt a hatnapos utazáson. A párok szabadon fedezhetik fel a helyszíneket, de a szervezők tanácsa szerint kerülniük kell a vöröslámpás negyedeket.