A legeldugottabb strandok

Szabad strand, balaton
Vágólapra másolva!
Idegesít a tömeg és a nyüzsgés, jobban érzi magát, ha alig vannak emberek a strandon? Összeszedtük azokat a strandokat, ahol kevés szolgáltatásra, cserében csendre és nyugalomra számíthat.
Vágólapra másolva!

Pálköve
Hivatalosan Kővágóörshöz tartozik, ezért még a vonat sem áll meg a a Balatonrendes és Révfülöp között épült nyaralótelepen. A kicsi, de tiszta strandon korrekt wc-k és zuhanyzók találhatók, aki pedig megéhezik, két büfé kínálatából is választhat. A felnőtt belépő 400 forint, a diák és a nyugdíjas 200 forintba kerül egy napra. A víz nem mélyül hirtelen, így gyerekeknek is ideális hely, a fedett homokozó pedig külön telitalálat.

Roham Libidó strand, Balatonvilágos
Az egész strand akkora, mint egy közpes méretű telek. Arról, hogy létezik, csak egy tábla ad felvilágosítást a Csokonai utcában, egy meredek ösvényen kell megközelíteni. Belépőjegy nincs, sátrazó, bulizó fiatalok viszont igen, így ez kivételesen nemmindig tartozik a csendes helyek közé. Bővebb infó itt: http://www.facebook.com/RoHAM.Strand/info

Fövenyesi szabadstrand
A Balatonudvarihoz tartozó strand hivatalosan június 30-án nyit majd. Büfék, éttermek, wc és öltözők vannak, a gyep szép - a hely felveheti a versenyt jó néhány fizetős fürdőhellyel a környéken.

A Balatonban egyébként mindenhol lehet fürdeni, ahol ezt külön tábla nem tiltja, így szinte bárhol bevállalhatsz egy kis spontán fürdőzést, ha nem zavar az iszap.