Lázadás Ferihegyen, nem indult el időben a Ryanair egyik gépe

2020.02.18. 13:00

Hajnalban kellett volna felszállnia Ferihegyről egy Kanári-szigetekre tartó Ryanair-gépnek, azonban nem indult el időben, az utasok pedig nagyon dühösek lettek, ráadásul nem is tájékoztatták őket, sőt rendőrt hívtak rájuk - írja a Blikk. A gép végül közel hatórás késéssel szállt fel.

A lap egyik olvasójától tudta meg, hogy kedd reggel 6:30-kor indult volna a Ryanair járata Gran Canariára, vagyis a Kanári-szigetek egyikére. A repülőbe időben beszállt minden utas indulásig, azonban a gép nem szállt fel, túlsúlyra hivatkoztak.

Ezután órákon keresztül Ferihegyen vesztegeltek a reptér egyik eldugott szegletében. A Blikk úgy tudja, hogy az utasokat semmiről nem tájékoztatták, és senkit nem engedtek kiszállni.

Az utasok között óriási a felháborodás. Most mondták be, hogy a gép, ami elvileg közvetlen járat, megáll Madridban tankolni. Az utasok nagyon dühösek

- írta a lap olvasója.

A Blikk úgy értesült,

az utaskísérők rendőrt hívtak az utasokra.  

A helyszínre a rendőrök mellett a mentők is kiérkeztek korábban, illetve a pilóta a gépből kiszállva egyeztetett a hatóságokkal.

A Liszt Ferenc reptér hivatalos oldalán most már azt látni, hogy a repülő 12:19-kor elindult.

Forrás: bud.hu

Ahogy arról az Origo is beszámolt, a Ryanair légitársaságnak nem ez az első botránya ebben a hónapban. Február elején több utas rosszul lett, kettőt újra kellett éleszteni az egyik budapesti járaton. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK