Elképesztő trópusi szigetek rejtett hajóroncsokkal és luxusvillákkal

Trópusi szigete, hajóroncsok, villák, kevés turista, Micronesia
ROCK ISLANDS, PALAU - AUGUST 26: Aerial shots of the Rock Islands in Palau on August 26, 2015. (Photo by Benjamin Lowy/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Mikronézia pompás trópusi szigetek sorozata, csodálatos hajóroncsokkal, luxusüdülőhelyekkel és fenomenális strandokkal, azonban nem egy tipikus nyaralóhely, nincs tele turistákkal és rengeteg változatos élményt kínál az oda látogatóknak.
Vágólapra másolva!

Mikronézia egy körülbelül 2100 szigetből álló régió, amely nem okoz csalódást azoknak, akik egy nagy adag kalandra vágynak a nyaralásuk során. Hasonlóan az olyan népszerű úti célokhoz, mint a Maldív-szigetek vagy a Karib-tengeri szigetek, Mikronézia szigetei is otthont adnak néhány komoly luxusüdülőhelynek, kiegészítve azokat gyönyörű villákkal.

A szigetek különlegessége, hogy számos hajóroncs található az azokat körülvevő vízben, ahol természetesen elképesztő korallzátonyok is láthatók a szigetek körül.

Mikronézia Forrás: Getty Images/Benjamin Lowy

A búvárok rendszeresen özönlenek Nan Mandolba, ami mint a világ egyetlen olyan ősi városa, amely korallzátonyra épült, az Unesco Világörökség része. Az itt található kőépítmények egykor paloták, templomok és otthonok voltak, és a feltételezések szerint i. e. 1200-ból és 1500-ból származnak. De ez nem minden,

például Mikronéziában található egy olyan hely, amely milliónyi medúzával van tele.

Lehetőség van milliónyi medúza között búvárkodni Forrás: Northfoto/Barcroft Media/Ethan Daniels

A rengeteg látnivaló ellenére nincs sok turista Mikronéziában, mivel nem közelíthető meg könnyen, a teljes utazási idő akár két-három napig is eltarthat attól függően, hogy pontosan melyik szigetre utazik az ember.

Forrás: DailyStar