Elképesztően különleges helyen szállhatnak meg a karácsony szerelmesei

Vágólapra másolva!
Pár szerencsés ember megszállhat a Mikulás házában. A szállásért nem kell fizetni, azonban cserébe segíteni kell a Mikulás postájának a feldolgozásában.
Vágólapra másolva!

Idén télen két felnőtt és két gyerek szállhat meg teljesen ingyen a Mikulás házában és cserébe csak annyi a dolguk, hogy segédkezzenek a Mikulás hivatalos postáján. Az élmény részeként a gyerekek ezekre a napokra igazi kis manókká változnak, segítenek például a postaládák ürítésében, ami azért hatalmas feladat, mert

a posta a téli csodavilágban, a finnországi Rovaniemiben található, ahova naponta körülbelül 30 000 levél érkezik.

A munkával töltött nap után a vendégeket hagyományos finn ételekkel, motoros szánozással, északi fény nézéssel és – a legfinnebb élménnyel – hagyományos szaunával várják a szállásadók.

Az exkluzív finnországi kaland három éjszakára vehető igénybe 2023. december 18. és 21. között. A vendégek december 11-én, hétfőn 12:00-kor (EET) jelentkezhetnek az airbnb.com/santa oldalon. A Visit Finland szolgáltatásnak köszönhetően a vendégek ingyenes oda-vissza járatokat kapnak Rovaniemibe a londoni Heathrow repülőtérről a Finnair segítségével. De az se csüggedjen, aki lemarad erről a lehetőségről, mert ezen az oldalon még több csodás téli szállást találhat.

Forrás: DailyStar