Elképesztő látványt nyújt a török Disneyland

A britek özönlenek a "törökországi Disneyland"-be, ahol csúszdák, aquaparkok és all-inclusive szállodák várják őket, Antalya, Törökország
Antalya, Turkey, May 1, 2019: Different Perspective The view from and reflection of the Legends Kingdom Hotel
Vágólapra másolva!
A törökországi Antalyában található Land of Legends Kingdom, amit ország Disneylandjének is neveznek, tele van vízi parkokkal és luxusszállodákkal, ezért minden korosztály megtalálja itt a maga szórakozását.
Vágólapra másolva!

Törökország délnyugati részén, Antalya népszerű turisztikai régiójában található egy olyan különleges vidámpark, amely annyira elnyerte a turisták tetszését, hogy özönlenek oda és a török Disneylandnek is nevezik.

A Land of Legends Kingdom az ország legnagyobb szórakoztató és szabadidős parkja, amely körül számos szállodából válogathatnak az oda látogatók.

A törökországi Land of Legends Kingdom Forrás: Shutterstock/Cem Ozer

A vidámpark két különálló zónára van felosztva, amelyek a „Kalandföld" és „Mása és medve boldog országa" nevet kapták.

Az előbbi tele van nagyobb, izgalmasabb túrákkal, amelyek az idősebb közönséget célozzák meg, míg a másik a kisgyerekes családoknak kínál szórakozási lehetőséget.

A vidámparknak nagyon magas az értékelése a Tripadvisoron, ahol több mint 5000 értékelésből 5/5 pontot kapott és csak jó véleményeket írtak róla. Több kommentelő ajánlotta viszont azt, hogy arra figyeljenek az oda utazók, ne a török iskolai szünetek idején menjenek, mert akkor kicsit zsúfolt a hely.

Forrás: Mirror