Ha szállodába készül, és biztonságban akar lenni, ezt mindenképpen tudnia kell

Vágólapra másolva!
Egy volt FBI- és CIA-ügynök elmondta a legfontosabb tippjeit, amiket betartva a legbiztonságosabban utazhat az ember. Ezek között van az is, hogy egy szállodának mindig a harmadik emelete a legjobb választás. Mutatjuk, hogy miért.
Vágólapra másolva!

A 44 éves Tracy Walder a CIA és az FBI ügynöke volt 2000 és 2005 között, ami alatt volt bőven ideje arra, hogy megtanulja, hogyan lehet a legnagyobb biztonságban a külföldi útjain.
Tracy minden utazását azzal kezdi, hogy feltérképezi az úticéljának a biztonsági helyzetét és beállítja a telefonján lévő biztonsági appját, hogy vészhelyzet esetén értesítse a tartózkodási helyéről az ismerőseit.

Mindig a harmadik és a hatodik emelet között lévő emeleten foglal szobát, mivel ezek elég alacsonyan vannak vészhelyzet esetén, de ahhoz viszont elég magasan, hogy a földszinti behatolók ne okozzanak problémát.

Tracy arra is figyelmeztet, hogy mindig zárjuk a szállodai szoba ajtaját és ha lehet, akkor a táskánkba tegyünk egy nyomkövetőt, hogy ha ellopnák, akkor nagyobb eséllyel találjuk meg.

Forrás:The Sun