Egy nő az interneten kérdezte meg, hogy jó ötlet-e egyedül hagynia a fiát, amíg nyaral

családi nyaralás, tinédzser
Teenage boy in a bedroom listening to music through his smartphone
Vágólapra másolva!
Egy nő azzal a problémával fordult az internet népéhez, hogy a nemsokára 16 éves fia nem akar velük menni nyaralni, hanem egyedül szeretne otthon maradni, azonban nem tudja, hogy ez helyes döntés lenne-e. Az anya posztja alatt hatalmas vita alakult ki a kommentelők között.
Vágólapra másolva!

Egy nő egy anyukáknak szóló internetes oldalon tette közzé azt, hogy jövőre otthon szeretné hagyni a 16 éves fiát, amíg a család nyaralni megy.

A család egy hétre menne utazik el, azonban a fiú nem akar menni. Az anya nem szívesen hagyná otthon egyedül, de nem lát más megoldást a problémára.

A bejegyzésében az anya elmondta, hogy a fia nagyon felnőttes és önellátó és a nagyszülők is a közelben laknak, tehát van a segítség, ha valami baj történne, attól sem fél, hogy a fia bulit rendezne, mert elmondása szerint a gyerek nem olyan típus, aki élvezi a bulikat.

A nő viszont attól fél, hogy lelkileg nem tenne jót a fiának az egyedüllét.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2018 Rawpixel.com/Shutterstock. No use without permission./Rawpixel.Com

A kommentelők egy része azt mondta, hogy nyugodtan hagyja otthon az anya a fiút, mert már elég idős ahhoz, hogy rövid ideig egyedül legyen. Mások azonban el sem tudnák képzelni, hogy egy hétre egyedül hagynák a kamasz fiúkat.

– írta egy anyuka.

Forrás: Mirror