Mutatjuk Amerika 5 legszebb államát - videó

Beautiful Hawaii Big Island nature background. Scenic landscape with waterfall inside rainforest. Akaka Falls State Park, Hawaii Big Island, USA.
Vágólapra másolva!
Egy utazási szakértő nemrégiben beutazta Amerika összes államát, majd egy TikTok videóban rangsorolta azokat. Szerinte ezek a legszebb államok Amerikában. Mutatjuk!
Vágólapra másolva!

Nicole Sunderland utazási szakértő tavaly novemberben elutazott az összes államba az USA-ban. Utazása végén készített egy videót, az öt legszebb államról, amit a közösségi oldalán is megosztott. A videóban, amit a megosztás óta már több mint egy millióan megnéztek, elmondta a tapasztalatait és elárulta milyen látványosságokat nézzünk meg, ha ezekben az államokban járunk.

Hawaii

Az egyik legnépszerűbb úti cél a turisták körében, de néhány hónapja csökkent a látogatók száma a szigeten, miután kitört Lahaina vulkán. Nicole ezért megerősítette, hogy az állam teljesen biztonságos a turisták számára.

Kailua beach, tengerpart Hawaii egyik szigetén Forrás: AFP/Patrick Baz

A sziget egyik különlegessége a fekete homokos tengerpart, ami a vulkáni területek miatt alakult ki. Emellett számos természeti csodát fedezhetünk fel itt. Azonban ha a történelem is érdekel minket,

akkor kihagyhatatlan meglátogatni a Pearl Harbor Nemzeti Emlékművet.

Ha pedig kulturális kikapcsolódásra vágyunk, akkor utazzunk el az Iolani- palotához Honoluluban. Ezek mellett pedig számos fesztivált rendeznek évente Hawaii-n.

Michigan

Michigant a Nagy Tavak államának is nevezik és ez nem véletlen, hiszen rengeteg kristálytiszta vizű tó van ebben az államban, amiket mesés városok és szigetek vesznek körül.

A tavak kiválóak csónakázni vagy horgászni. Forrás: Shutterstock/Travis J. Camp

 

Nicole elmondta, hogy az állam összes városában rendkívül barátságosak és kedveske az emberek a turistákkal.

A nőt annyira megfogta Michigan, hogy arra készül, vesz ott egy házat.

A folytatásért lapozzon.