Ez a gyönyörű farm A Gyűrűk Ura szerelmeseinek kedvence lehet

Vágólapra másolva!
Az angliai Walesben létezik egy farm, ahol a bérelhető apartmanok a Hobbitot idézik a látogatók számára. Nyugodt környezetével kiváló pihenőövezet, és a tenger sincs messze.
Vágólapra másolva!

Bár az eredeti forgatási helyszínt Új-Zélandon már évek óta megnyitották a látogatók számára, mégis legtöbbször igen drága kijutni a Gyűrűk ura szerelmeseinek. Most azonban Wales mellett egy kis farmon ugyan úgy átélhetjük a tolkieni könyvek varázsát, ahol Frodó és Bilbó is otthonára lelhetne.

image

Minden faház füvesített tetővel rendelkezik, kicsiny ablakai pedig a minden irányba gyönyörű tájra nyílnak. Az épület másik oldalán tornác van kialakítva, mely tökéletes lehet a második reggeli elfogyasztásához. A zöldellő dombokkal körülvett búvóhely mindössze 3 kilométerre található a tengertől.

Hobbit, film, mozi, díszlet, ház

Fotó: robertharding via AFP/Neale Clark / robertharding via AFP/Neale Clark

Felfedezheti a tengerpartot, a hegyeket, a "tündérország stílusú réteket, erdőket, kis tavakat (csónakkal) és patakokat

- az Airbnb hirdetése szerint. Ráadásul, mivel a hobbit házikó egy működő farmon van, ha szeretnél, a gyerekekkel együtt beállhatsz, és magad is gyűjthetsz tojást, játszhatsz a bárányokkal, salátát és zöldségeket szedhetsz a kertből, szénát készíthetsz, és házi készítésű szalonnát, kolbászt és marhahúst ehetsz. A farmon található létesítmények közé tartozik egy átalakított tehénistálló térképekkel és könyvekkel, kanapékkal, hűtőszekrénnyel és fagyasztóval, mikrohullámú sütővel és wi-fivel - kielégítve minden látogatói igényt. Ezenkívül a tanyán zuhanyzó, angol WC és mosógép is található. A szép erdőben elhelyezett függőágyakban pedig bármikor kényelmesen relaxálhatunk.

Az eddig ott járt látogatók nagyon pozitív visszajelzéssel illették a helyet, minden ellátást megkaptak a legkielégítőbb módon. Akik szeretik ezt a világot, vagy csak egy tartalmas, de mégis pihentető kikapcsolódásra vágynak, érdemes ellátogatni ide.

Forrás: DailyStar