Nóta iiindul!

Vágólapra másolva!
A lakók igazán tudtak osztozni Marcsi örömében, a fiúk már az ajtóban elkapták, és körbecipelték az új lakásában, a lányok párnákkal legyezgették. Marcsi sikongatott persze, hiszen úgy járta körbe a villát, hogy valójában percekig nem lépett a talajára.
Vágólapra másolva!

Faggatták nagyon, de tudván mi tilos és mi nem, nem a külvilágról, hanem leginkább saját magáról, majd megilletődve hallgatták, hogy odakint az egész felvidéki magyarság skandálja a párkányi lány nevét, így aztán nekiláttak túlharsogni őket. Marcsinak már ezért is megérte...

Nagyon képzettek már valóságshowból: faggatták, hogy hogyan jön le a tévében, megegyeztek, hogy nagyon figyelni kell, ezek a fránya szerkesztők képesek úgy összevágni az anyagot, hogy az aztán egészen mást mutat. Meghát a beszavazó show-k is trükkösek, mert ugye az ország főleg a lányokra szavaz (mondták mindezt a bekerült fiúk)

Forrás: RTLKLUB

Órákig énekeltek, talán az új lány daltudását tesztelték, de az is lehet, hogy túl sok sört találtak a raktárban...

Leo még nem tudta, hogy Marcsi leginkább vele akar figyelmeskedni, ő a maga részéről inkább Ágicának csapta szelet, sokként érte, hogy az 29.-én született, merthogy a kilences szám végigkísérte az életét (elég gyenge szöveg...)
Marcsi lány rendelt magának egy csippendélsót, de valahogy csak Szilvi rukkolt elő a "sztrippes" ruhájával. T-boy, a szakmabéli, elismerően bólogatott, a fiúk viszont nem lelkesedtek különösen. No, később meglátjuk, szerintük milyen jó sztriptíz...

Új képek