Marcsi segíthet Pandorának

Vágólapra másolva!
Marcsi édesapja egyedül nevelte a pörgős, minden lében kanál ördögfiát. Az apuka folyamatosan szemmel tartja gyermekét és bízik a lányban, hogy tudja, meddig mehet el.
Vágólapra másolva!

Marcsi és Leo összhangban van. Ön szerint ez minek köszönhető?
- Én ezt nem tudom megmondani.
Tetszik Marcsinak Leó, mint férfi?
- Tetszenek neki a magas srácok.
Önnek szimpatikus a fiú?
- Nem tudom, még meg kellene ismernem. Nem szeretném, hogy hirtelen belemenjen egy kapcsolatba, mert nem lehet bent igazán megismerni egymást és aztán csak veszekedés lesz, meg elválás. Azt szeretném, hogy olyan fiú legyen a férje, aki megbecsüli őt, mert igen szorgalmas lány. Volt olyan hónap, amikor 300 órát dolgozott.

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: Klikk a képre!

Lehet, hogy csak barátok lesznek.
- Fiatal lány, mindent el tudok képzelni. Állandóan nézem a tévét és figyelem őt. Annyit megmondtam neki: Marikám! Tudd, hogy meddig mehetsz el, hogy mik a határok.
Mit nem szeretne látni a lányától?
- Hogyha nyilvánosság előtt szexelne. A pusziszkodás jó, de a többit nem. Én már 64 éves vagyok, 42 éves voltam mikor született. Egyedüli lányom, egyedül neveltem, megadtam neki mindent, kiiskoláztattam. Féltem.

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: Marcsi, Ági, Leo

Kivel alakíthat ki szorosabb, baráti viszonyt Marcsi?
- Nem tudom. Azt mondta, hogy a Pandorával is kijönne.
Szeretné, ha a lánya barátkozna Pandorával?
- Nem tudom. De mivel a lányom pszichiátrián dolgozik, lehetséges, hogy elmagyarázza Pandorának, hogy miért nem szabad rámenősnek lenni. Aztán vagy barátok lesznek, vagy nem.