Csaba meglepődött Pandorán

Vágólapra másolva!
Délutáni szieszta. Egyedül Segal és Marcsi vigéckedik a nappaliban. Csaba nagyon rácsodálkozik Pandora viselkedésére, s ekkor üvöltő zene szólal meg a Villában. Öltözködniük kell és rohanni kifelé...
Vágólapra másolva!

A délutáni 'megérdemeljük a pihenést, miért ne?' alatt Csaba benéz a hálószobába. Úgy látszik, valami van ott a levegőben, mert az újdonsült lakó is eszeveszett őszinteségi rohamot kap. Elárulja a harcos amazonnak - aki ekkor még elég rossz állapotban van - legmélyebb titkát: a szereplőválogatáson találkozott egy lánnyal. Nagyon várja, hogy bekerüljön a Villába. Szilvi pontosan kitalálja, hogy ki az a hölgy. "Meg vagyok halva tőle, tisztára! Szeretném, ha bekerülne!" - suttogja nem létező bajusza alatt a fiú.

Forrás: RTLKLUB

Közösen ájuldoznak a lány "helyes pofikájáról", majd az aktmodell lánnyal veszi fel a kommunikációt a csikóslegény. "Pandora, te milyen normális tudsz lenni!" - fordul a lány felé széles vigyorral. Természetesen a lány reflektál a hallottakra, majd egy kisebb dialógus is kialakul közöttük:
Pandora: - Ezt most úgy mondtad, mintha ismernél engem!
Csaba: - Nem úgy mondtam.
Pandora: - Az sms-ek alapján van véleményed...
Csaba: - Nem. Tényleg tudsz normális lenni.