VV tánc

Vágólapra másolva!
A VV3 zenéjétől volt hangos a Villa ma délután, és hosszas könyörgés után mindenki rávette magát, hogy megmozduljon.
Vágólapra másolva!

Lakóink a délutáni alvás után Tommyboy vezényletével klipet forgattak. Először nehéz volt rávenni mindenkit, hogy vegyen részt a VV3 zenéjére készítendő produkcióban, de idővel összeverődött a kis csapat, és nekiláttak.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Mivel fejlett koordinációs készséggel megáldott emberekből egyáltalán nincs hiány a Villában, ezzel a feladattal viszonylag könnyen megbirkóztak. A nappali közepéről eltüntették az asztalt és máris adott volt a terep egy kitűnő koreográfia összeállításához.

Azt, hogy mindenki szakszerűen mozog-e, Tommyboy ellenőrizte. Akinél hibát fedezett fel, azonnal javította. Pandora - mint mindig - most is rettentően átérezte a zenét, és arcára is kiült a szenvedély.

Mivel Szilvi is sokáig kereste a kenyerét táncolással, tudja, hogy is kell ezt csinálni, és lazán követte Tommyboy mozdulatait. Ágica a miskolci disco királynője is könnyedén vette az akadályokat.

A benzinkutas sose szeretett táncolni, ezért savanyú arccal ugrabugrált, majd rövid idő elteltével kiszivárgott a mosókonyhába, ahol nagy magányában próbálta a mozdulatokat elsajátítani. Anett próbálta beleszőni a táncba az általa ismert divatos helyek trendi mozgását, de Tommy kezéből nem lehetett kivenni az irányítást.

Csabinak közösen drukkoltak, hogy néha sikerüljön rálépnie a ritmusra, és több órás gyakorlás után ez is sikerült.

Ha érdekli Önöket az össznépi tánc, tekintsék meg a róla készített videót.