A harc hete

Vágólapra másolva!
A hosszas ébresztés végére az új heti feladat kihirdetése tett pontot. A héten két csapatban harcolnak egymással.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A Villalakók ma is lassan tértek magukhoz. Csak Tommyboy kelt föl időben, hogy elfogyassza tudatos reggelijét, aztán Leo vette észre, hogy a postaládájukban már fityeg is a napi feladatról szóló levél. Ennek felolvasásához kiparancsolta a többieket is az ágyból. A szédelgő társaság alig hitte el, hogy ilyen keményen indul a ValóVilág3 tizedik hete, ami a harcról fog szólni. A következő napokban az erejüket és kitartásukat teszik próbára. Az együttműködésük célja a győzelem, ez pedig nem más, mint a kényelmük. A nyerteseké a Villa belső része, a többiek kint rekednek a hidegben.

A játék során két részre oszlanak: az egyikben Katka, Marcsi, Anett, Leo, Frenki és Csaba van (ennek vezérévé a lovászt választották), a másik csapat a maradék (Szilvi, Ágica, Jenny, Milo, Tommyboy és választott vezér Indián). A két csapat tagjai nem beszélgethetnek egymással, csak külön utasítás esetén. Ezen először Szilvi borult ki, nem örült neki, hogy a pénteki kiszavazóig nem beszélhet párjával.

Ágica a saját csapatuk összetételén morgott a fürdőben egy kicsit, mármint hogy nem biztos, hogy Indián és Milo a zálogai a győzelemnek. Katka viszont már harci tűzben ég: "Itt tényleg a lét a tét! Nyernünk kell, mert megfagyunk a szaunában különben."