Párbajra készülve

Vágólapra másolva!
Akárcsak a ma reggeli ébredés, a délutáni sem ment könnyen. Este hét órakor még úgy aludtak a lakók, mint egy átlagos napon. 
Vágólapra másolva!

Pedig tudjuk, hogy ma nagy nap van. Este összeméri erejét Szilvi és Csaba. A párbaj győztese kerül vissza a Villába és élheti tovább a Villaéletet. Egy valaki számára azonban ma végleg befejeződik a Való Világ játéka.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

A lakók szokásos délutáni pihenője oly hosszúra nyúlt, hogy gyakorlatilag Stohl András bejelentkezésére tértek magukhoz, egy két embert kivéve. Gyűrött arcok gyülekeztek a nappali díványán és alig sikerült felfogni, hogy itt az ideje készülődni.

Ezután aztán minden turbóba ment. Csaba és Szilvi elkezdték összepakolni böröndjeiket. Szilvinek a szokatlanul sok cuccát Frenki és Ágica segítettek a csomagba gyömöszölni, míg a lány öltözött és csak azt hajtogatta: "Hú de kivagyok." Abba a ruhába ölzözőtt fel, amibe bejött, ennek pedig az az oka, hogy ahogy érkezett ugyanúgy kíván távozni.

Forrás: RTLKLUB

Csabától megszokhattuk, hogy nem kommentálja különösebben az eseményeket. A lovász úgy tűnik lassan készen áll, tekintetét a cowboy kalapja mögé rejtette és némán irogat a Villanaplóba.