A hálátlan ünnepelt

Vágólapra másolva!
Leo reggeli után megnézhette édesanyja születésnapi köszöntőjét, aztán végre megkapta az ajándékát, a takarót. Valóban nagyon örült, és csak viccesen piszkálódott kicsit, legalábbis Katka azt hitte.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Az ünnepeltnek viszont nem sikerült teljes örömöt okozni. Bement az éjszakai varrástól holtfáradtan eldőlő Katkához és újra szóvá tette, hogy nem örül neki, amiért elárulta másoknak a szülinapja időpontját. A szintén jelenlévő Ágica kérlelte, ne bántsa meg a lányt, mert az kitette a lelkét is, éjszakákat átdolgozott, és mindezt csak hogy a kedvében járjon. A közgazdász viszont csak azt hajtogatta, ez egy másik dolog, attól még nem kellett volna elárulnia idejekorán a titkát, "egy igaz barát nem így viselkedik" vágta hozzá.

Katka szótlanul végighallgatta, majd elvonult a mosókonyhába sírni. Ágica éa Marcsi vigasztalta, Jenny és Anett viszont nem kímélték, valami szemceruzát kerestek rajta, amíg a ceglédi lány újra ki nem borult. Nem is állt már szóba többet Leóval, az nem tágított, csak Ágica kérdezett rá újra, miért ilyen makacs és ünneprontó.

- Két dolgot szerettem volna, egyik sem jött össze - dramatizált Leo. - Nekem itt vált szét a barátság és a szerelem. Ha nem mondta volna el neked, akkor nem lett volna tegnap vacsora. Most ez az élményem is tönkrement.

Ágica védekezett, hogy nem tudta kitalálni az időpontot annyiból, amit Leo elmondott:
- Katka nekem akart jót, ezért mondta el.
- Pont erről van szó, mindegy mit kérek, amit én kértem, nekem az jó, így minden lett, csak az nem, amit én szerettem volna. Mindent elrontott.

Ágica reggel elmesélte éjszakai álmát: "Leo volt a főnököm, pöttyös nyakkendőben, az anyukája volt a helyettese, borzalmas rémálom volt, rettegtem, sírtam." Lehet, hogy a valóság még rosszabb?