Nyelvvizsga férfiből

Vágólapra másolva!
Két újabb játék volt a délután folyamán, mire mindenkiről lekerülhetett a közös gatya.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Játékos képek

Előbb férfi nyelvvizsgán kellett átesni minden egyes lánynak. Ilyen mondatok értelmét kellett kitalálniuk, mint: "A Bayern ikszelt a zebrákkal, tuti lefeküdtek neki." "Kicsit szakadt a vas, nem gangol már messzire." "Minőségi luvnya, mozdul rá a mutatóm." "Betolta a bogyót a jobb ficakba, nyúltam az öt lepedőt." "Itt treffelek a droszton, várom, mikor lökhetek egy egyest van beteggel." "Angyalbőrben burkoltam, amikor lekapcsolt a tré VÁP-os, toltak a futkosóra."

Marcsinak csak az a mondat tűnt ismerősnek, hogy "Lóg a dohánnyal, de nem égettem, mert vele volt az utánfutója." Anettnek még ennyi se, Katka viszont szinte hibátlanul otthonosan mozgott a férfiszlengben, így ő is és a büszke Frenki is kiszabadulhatott a nadrágból.

Aztán újabb pár óra unalom, már éppen a szunyókálásra adták volna fejüket, mikor megmozgatták őket egy kicsit. Az "Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem esik" címet viselő játék során a még nadrágos párok vízzel telt vödröket kellett futva átvigyenek az udvaron. A háromlábú társaság remekül szórakozott, végül is csak Indiánék zuhantak el, ezzel el is vesztették a játékot, Ágica és Tommyboy viszont felszabadultak.

Aztán nem sokkal később végre feloldották a nadrághordást a többiek számára is. Marcsi, bár viccelődött egész nap, most láthatóan megkönnyebbült, ezentúl Indiántól a lehető legtávolabb igyekezett lenni. "El sem hiszem, hogy egyedül vagyok, jaj de jó" - énekelgetett Anett magában.