Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tavaszi szél

Vágólapra másolva!
A társaság az udvaron henyélt fürdőruciban, kihasználva a nap első sugarait. Persze lehet, hogy egy kicsit túl is hevültek a fiatalok.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Frenki fuvarosnak a taxishiénákról, kamionosokról és rosszlányokról tartott, szituációs játékokkal tarkított kiselőadásával véget ért az élet iskolája című játék. Az ezután tartott szavazás alapján a legjobb diák és egyben a legjobb tanár is Csaba lett. A lovász, mint emlékszünk, igen részletes és szakszerű előadást tartott a sertések, szarvasmarhák és lovak kissé zaklatott, nem igazán a szerelmen alapuló nemi életéről. Jutalmul megkapta egy pár személyes tárgyát, úgymint benzines öngyújtó, egy kép, egy újabb pár csizma. Az ajándékokat Anett adta át, ami külön ajándék volt a tavaszi hormon-indulatban szenvedő lovásznak.

Az egész társaság a napon henyél, és mint lassan felmelegedő gyíkocskák, időnként a felpattannak valamilyen móka okán. Marcsit például remekül lehet fröcskölni, de igazán jókat akkor sikongat, ha kólát durrantanak rá. Sőt, Indián oly sokáig próbálkozott, amíg csak sikerült a medencébe hajítania a leányzót. Frenkinek erőst motorozhatnékja van, a kinti zörejeket hallgatja. Indián hecceli, de még inkább saját magát: "Soha nem lesz motorom, ha most nem!"

Az udvari henyélésből csak Leo maradt ki. A ma ismét ballábbal kelt közgazdász magában szitkozódva felporszívózott, aztán hosszan pakolászott például a hűtőszekrényben. Ágica egy idő után szolidaritásból szótlanul elkezdett felmosni, szintén szótlanul, de legalább tangában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről