Sugárzásveszély

Vágólapra másolva!
A mai játék lehetőséget adott arra, hogy a Villaközösség rangsorolja tagjait. Akitől leghamarabb búcsúztak, az Marcsi volt. 
Vágólapra másolva!

Ma délután a hálószoba egy atombunkerré alakult. A változó időszakban érkező sziréna hangjelre egy valakit mindig ki kellett lökni maguk közül a sugárzó térbe, mivel a bunkerben kevés volt az oxigén. Ők maguk döntötték el, hogy ki távozzon a helyiségből, de természetesen mindig meg kellett indokolniuk.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Az első kitaszított Marcsika lett, mert állítólag túl sokat nyávog. A lány nem bánta, hogy egyedül kellett maradnia egy kicsit. Kényelmesen elhelyezkedett a riportszobában - ide került ugyanis kényszer-rehabilitációra -, majd lepihent.

Nemsokára azonban követte őt Milo. A többiek arra hivatkoztak, hogy cukorbeteg, és a bunkerben egy idő után elfogyna az inzulinja. A csinos ápolónő nagyon örült párja megjelenésének, így ketten folytathatták a pihenést és a semmittevést.

Ágica lett a harmadikként megjelölt ember, aki a mosókonyhában kapott sugárzás mentesítést. Pakolászott egy kicsit nagy magányában, majd el kezdett kifelé kiabálni, de azt is megunta. Őt követte Frenki, aki semmit nem tud komolyan venni, majd Indián, mert állandóan zaklatja a lányokat. A két jóbarát a szaunába került, itt volt a toxikus fertőtlenítő szoba. Nem is kell mondani, hogy teljesen meg voltak elégedve sorsukkal, hiszen együtt lehettek és szervezkedhettek bárki ellen.

Forrás: RTLKLUB

Mindenki más a teraszon gyülekezett. Itt az első ember Anett volt, mert ő lelkileg labilis. Az indoklás igen helytálló volt, ugyanis ahogy egyedül maradt el kezdett hangoskodni, hogy a fiúk beszélgessenek vele, hisz ő nem bírja a magányt. Nem is kellett sokáig elviselnie ezt az állapotot, mert megjött Csaba.

Anett - mivel már volt kivel csacsognia - befejezte a kiabálást és a lovászra koncentrált. A kis együttlét alkalmat adott arra, hogy sokadszorra is megbeszéljék, mostantól haverok lesznek. Ezen viszonylag gyorsan túlestek, majd megérkezett Leo, aki az okoskodása miatt került ki. Az utolsó sziréna hangjára Tommyboy is elhagyta a hálót, így hát Katka nyerte a játékot, aki a legkitartóbb és legleményesebb női versenyzőnek lett kikiáltva.

Ezzel azonban még nem lett vége mindenki fogságának. A teraszra száműzöttek szabadon mozoghatnak, de a többiek még nem mehettek sehova.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!