Anett meglátásai

Vágólapra másolva!
Anettel egy élmény lehet beszélgetni. Mesterien ért ahhoz, hogy bárkit lehúzzon. Most éppen Marcsinak fejtette ki véleményét. 
Vágólapra másolva!

Mivel ma mindenki csak a saját törzsének tagjaival kommunikálhatott, lakóinknak be kellett érniük a melléjük beosztott emberek társaságával. Anett és Marcsi a nappaliban laktak Indiánnal. A rocker a teraszon füstölgött egymagában, így a két lánynak alkalma nyílt egy kis őszinte beszélgetésre.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Marcsika elmesélte Anettnek, hogy Szilvi nem volt ott a pénteki Párbajon, és már sokat gondolkodott azon, hogy ennek mi lehet az oka. Emlékezhetünk arra, hogy Marcsinak két igazán jó barátnője volt a Villa falain belül, Pandora és Szilvi.

Érthető tehát, hogy az ápolónő hiányolta egykori lakótársát a nézőtérről, de ő viszonylag gyorsan belenyugodott abba, hogy Szilvinek más dolga lehetett. Anett számára azonban ez nem volt ilyen egyértelmű. Felvetette, hogy talán a szőke extáncos azért nem jött el Marcsinak szurkolni, mert haragszik rá Frenki miatt.

A párkányi lány először nem értette az összefüggést, de Anett egyértelműen rávilágított a lényegre: "Tudod, milyen féltékeny típus. Lehet, hogy nem tetszik neki, hogy túl jóban vagy Frenkivel. Emlékezz, hogy az Ágicával, milyen cirkuszt csinált a semmiért".

Marcsika meghallgatta az érveket, de nem izgatta fel magát. "Á! Nem hiszem. Nem is vagyok én olyan viszonyban Frenkivel" - szögezte le. Az érdi szépség villámgyorsan reagált: "Ágica még annyira sem volt vele jóban, mint te. Tudod milyen féltékeny a Szilvi" - hangsúlyozta még egyszer a lényeget. A barna lány erre már gondolkodóba esett: "Ezért nem jött volna el?" - morfondírozott.

Forrás: RTLKLUB

Erre Anett egy huszárvágással lezárta a témát: "Ez csak az én véleményem. Lehet, hogy nem így van, csak gondolom".

Marcsika még egy darabig bambult maga elé, nyílván értékelte az előbb hallottakat, majd megindult a konyha felé egy csésze nyugalmat adó kakaóért.