Marcsi tépelődik

Vágólapra másolva!
Marcsi tépelődik, vajon jól döntött-e, hogy Leót választotta. Frenki meg is mondja neki a véleményét, amiért nem az őt küldte Párbajozni.
Vágólapra másolva!

Marcsi: Azért nem mondtam a Tommyt, mert Milo rátett. Nem titkolom.
Frenki: Ez valahol nem volt fair a Leótól, hogy megbeszélte veled. Én is megkértelek, de visszavontam. De örülök, hogy így döntöttél, mert létrejön a csata Indián és Leo között.

Forrás: RTLKLUB

Marcsi: De mondtam, hogy nem voltam képes Tommyt mondani a Milo miatt.
Frenki: Szerettem volna kihívó lenni és nem kihívott. Szerettem volna kihívni Leót. Miért nem mondtad azt Leónak, hogy nem?
Marcsi: Mondtam neki, hogy igaz, hogy a szavamat adtam rá, de ez az én döntésem lesz. Az is volt. Nem befolyásolt. Legszívesebben a Tommyboyra tettem volna. Azért nem tettem rád, mert eddig mindig a kihívott jött vissza. Téged is féltettelek, mert tudod, hogy fontos vagy nekem. Nem mondtalak, mert imádlak.
Frenki: Azért téptem a számat, mert szeretnék egyszer kihívott lenni. De nem akartam szervezkedést a háttérben.
Marcsi: Ha megkértél volna, akkor sem mondtalak volna téged.

A beszélgetés még sokáig folytatódott volna abba az irányba, melyik lakó mennyire szereti a többieket, de az Egészség Hete miatt mostanában nem divat a Villában a láncdohányzás, és különben is hideg van. Így a társalgás félbeszakadt, minden dohányos bement a nappaliba melegedni.