Edzés, masszírozás és kaja

Vágólapra másolva!
Leo edz, Marcsi masszíroz, a lányok pedig az evésről fantáziának. Lassan telnek a percek a Villában, de a lakók szerint erre nincs orvosság.
Vágólapra másolva!

Leo a kertben edz, Katka meg is jegyzi, hogy már második napja látja, hogy jó barátja ezt a tevékenységet végzi. A szőkeség kedves szavakkal bíztatja Leót, de a fiú idő előtt abbahagyja az erősítést.

Leo: Sz.r!
Katka: Mi?
Leo: Az, hogy lakat van a számon, az!
Leo egyértelműen a Kihívásra célzott, Katka értette is, de nem feszegette a témát. Holnap úgyis minden kiderül.

Forrás: RTLKLUB

A hálószobában Marcsi és Milo masszőrködik. Csaba is ott kóvályog, próbál úgy tenni, mintha semmit sem látna, és semmit sem hallana. Kibickedik is egy picit, megjegyzi, hogy akármilyen fájdalmas is, Marcsi nagyon jól masszíroz, másnap meglesz a hatása. Ezek után mégis elhagyja a terepet.

A nappaliban Frenki és Indián viszi a prímet. "Az a baj, hogy elment a Szilvi. Nincs rendes kaja." Frenki szerint a pörkölt jól sikerült, de Indián cáfol: íztelen és a rizs is kemény. Az Egészség Hetében csak bizonyos, különösen egészséges ételeket ehetnek a lakók, ami nincs igazán az ínyükre. A szabályozás miatt az egyik kedvenc téma az étel, a következő napok menüje, a receptek és a nyalánkságok. Anett ki is fejti, annyit beszélnek a legjobb falatokról, hogy ő már csak az említésük hallatán is jól lakik.