Vágólapra másolva!
Marcsi és Milo ma sem hagyták ki szokásos paplan alatti mutatványukat. Ám most, mintha izgalmasabb lett volna. 
Vágólapra másolva!

A Villa legfiatalabb párosa a hosszú hetek alatt már jól kitapasztalta, hogyan kell pajzánkodni úgy, hogy abból a baglyok a lehető legkevesebbet lássák.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Nyílt titok, hogy gyakorlatilag minden éjjel ismerkednek egy kicsit a másik testével, ám ezt eddig elég diszkréten tették.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem közös akaratukból ilyen visszafogottak, hiszen Marcsi már többször kifejtette, hogy őt már semmi nem érdekli, szívesen elmenne akár a legvégsőkig is szerelmével, de a deszki fiú mindeddig nem ment bele a dologba.

Az este folyamán, amikor mindenki kint volt a nappaliban az ifjú szerelmesek elvonultak a hálószobába, és a sötétség leple alatt újra konkretizálták szerelmüket.

Forrás: RTLKLUB

Túl sokat persze most sem láthattunk, de annyi biztos, hogy nem a már megszokott óvatos paplanhullámzás tanúi lehettünk.

Marcsi sokkal intenzívebben esett párjának, mint eddig bármikor, s talán azért volt ennyire felszabadult, mert nem volt más a szobában, vagy mert azt remélte, végre ő is megízlelheti a gyönyört.

A hangokból mindenesetre arra lehetett következtetni, hogy a beteljesülés megtörtént. Legalábbis ami a fiút illeti.