Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Esti mozizás

Vágólapra másolva!
Némi indulatot azért szült a játék, de lagalábbis elveszítették türelmüket a végére. Lazításképpen jöhettek a mozifilmek.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Frenki nagyon morgott, hogy persze mindenben ő lett a legrosszabb, Marcsinak csak úgy elege lett már megint mindenből, pityergett egy kicsit, a többiek meg már csak nevettek rajta. Katka is cukkolta: "ne hagyd abba, hátha rájössz, miért sírsz!"

T-boy úgy tűnik, kissé megtébolyult, legalábbis Ágica megfigyelése szerint, óvódás dalokat énekelgetett magában, aztán mindenféle tárgyakat dobált ide-oda, sőt magát is billegette a kerti függőágyban, amivel elindított egy nagy hintázási őrületet, előbb Ágica kockáztatta benne életét, majd Marcsi esett kishíján fejre.

Közben Csaba, unván a sok baromfit, egy jó kis tanyasi disznóalapú vacsora főzésébe kezdett, a többiek érdeklődve nézték, hogy alma is kerül bele, sőt vegeta is.

Remek vasárnapi mozizásba kezdtek. Filmeket meséltek egymásnak: Milo nagyon szerette volna, ha megnézhetik A kör című filmet, ami ugye arról szól, hogy fiatalok egy villában találnak egy videokazettát, aminek megnézése után szól nekik egy titokzatos hang, hogy egy hét múlva ki lesznek szavazva.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről