Ágica divatozik

Vágólapra másolva!
Ágica ruhái bűvöletében kezdi a napot: a nyári darabokat válogatva először Anettnek, majd Katkának sztorizik, Leónak pedig kis divatbemutatót tart.
Vágólapra másolva!

Ágica - akár egy divatműsorban - nyári ruhadarabjait válogatja, s közben mindegyikhez fűz egy-két történetet. Tevékenységét először Anett, majd Katka figyeli érdeklődve, de megérkezik Leo is, aki minden második darabot látni szeretne barátnőjén. "Nem fogok most öltözködni" - jelenti ki Ágica ellentmondást nem tűrő hangon, de végül beadja a derekát.

Forrás: RTLKLUB

"Hú, de jól néz ki" - ájuldozik Anett egy top láttán, Leo pedig egyetért. Ágica boldogan váltogatja a ruhákat, az elismerések hallatán végül csak megtetszik neki a különleges program. "Miért nem hordasz ilyeneket? Maradj ebben!" - ájuldozik Leo és Anett felváltva, de Ágica kifejti, hogy nagy a hasa, így szó sem lehet a kis topokról. "Hülye vagy, nagyon jó alakod van. Csini vagy!" - foglalja össze a lényeget Leo, akit teljesen elbűvölt barátnője mini divatbemutatója.

Forrás: RTLKLUB

Ágica a dicséreteket nem veszi komolyan, nagy sóhajtások közepette - hiszen neki is izomláza van - fehér nyári nadrágot és szűk felsőrészt ölt magára.