Vágólapra másolva!
Lakóink éppen végeztek az éves elszámolással, mikor megérkezett a Blikk. Ágica már előre félt, pedig neki ma pont nem volt mitől. Leónak és Csabának viszont annál inkább.
Vágólapra másolva!

A fiúk az első két negatív üzenetnél még csendben voltak. Viszont, mikor Leo egy újabb taktikázásról szóló sms-t kapott, kifejtette álláspontját. Elmondta, hogy ő nem azért ítélt el bárkit (Csabát), mert taktikázott, hanem azért, mert nem állt ki amellett, aki segített neki.

Valamint Ágicával kapcsolatban is egyértelműen kijelentette, a lányt soha nem "hányingerezte" le, csak már néha hányingere van az egésztől. Csaba is még egyszer felhívta mindenkinek a figyelmét, hogy előzetesen megbeszélte a chippendale táncossal, hogy Milót várja majd vissza.

Forrás: RTLKLUB

A cowboy majd szétrobbant a feszültségtől. Hirtelen felállt, de befelé menet még annyit mondott a ledöbbent Katkának és Leónak, hogy a Villában nincs barátság. A benzinkutas erre csak ennyit tudott szólni: "Na, csak kijött a lényeg!"

Forrás: RTLKLUB

- Leo, világos pillanataidban remélem eszedbe jutnak, akik kinn várnak, akik őszintén szeretnek, akik miatt tarts ki, akiknek hiányzol és akik lélekben veled vannak.
- Leo! Ha valakit szeretünk, akkor a háta mögött se mondjuk rá, hogy buta, és hogy hányingerünk van tőle. Te tartod magad őszintének? Feri
- Leo! Másokat támadsz, hogy taktikáznak, mikor te is ugyanezt csinálod, csak te a legmocskosabban: egy szerelmes lány érzéseivel játszol. Egyet kívánok: 52 helyett 02.

- Leo, nem nyerheti a játékot egy olyan ember akinek bár jó elvei vannak, játszik az ember érzéseivel! Nagyon jó színész vagy! Azt kívánom, hogy az 52 02re változzon!
- Leo, te miért ítélsz el bárkit is, ha taktikázik? Te nem ezt teszed az első naptól kezdve? Vagy megint párbajozni akarsz? Mi ez, ha nem taktika?
- Leo! Remélem a játék után röviddel, nem jelenik meg egy barátnő! Jobb bevallani, mint lebukni! Te példakép vagy a fiatal fiúknak! Hibáiddal szeretünk csak ne titkolózz!