Lányok a kihívásról

Vágólapra másolva!
Ágica biztosra veszi, hogy ő lesz az egyik kihívott, Anett szerint a másik zöld kendő tulajdonosa ő, vagy Marcsika lesz.  
Vágólapra másolva!

Természetesen a Villanővér megkérdezte Ágicától, hogy mit gondol mi lesz Leóval és vele. A lány biztos a folytatásban.

"Lesz ebből a kapcsolatból valami, ha kimegyünk. Meg fogjuk próbálni. Biztos vagyok benne, hogy ha ketten leszünk, akkor más lesz minden."


Szóba került a közelgő kihívás, valamint Leo és Katka barátsága is: "Biztos vagyok abban, hogy Leo félti Katkát, és ideges is miatta."

Forrás: RTLKLUB


A Villanővér ezután arra kérte Ágicát, hogy gondolja végig mi történhet, ha Katka őt hívja ki, és a közönség is őt szavazza meg Katka mellé. "Szerintem van realitása a dolognak. Mivel még nem voltam párbajozni, megyek is. Leónak nehéz lesz, mert tudom, hogy a két hozzá legközelebb álló ember megy ki. Nagyon meg fogja viselni, bármelyikünket veszíti el. Szerintem engem vár majd vissza. Bízom benne, bár nem teljesen, de úgy gondolom, hogy ki fog állni mellettem. Bár, szerintem, ha én megyek Katkával, akkor nem jövök vissza."


Ezután azzal a gondolattal is eljátszott, hogy mi van, ha Anett és Katka megy párbajra. "Ez is nagyon nehéz lenne, mert éppen tegnap éreztem nagyon egyedül magam Anett nélkül. Leónak is a legjobb barátja lenne veszélybe, meg nekem is. Mindketten féltenénk a barátunkat. Nagyon megviselne, ha nem Anett jönne vissza, ugyanúgy Leót is megviselné, ha nem Katka térne vissza."