Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Stopposok és rajongók

Vágólapra másolva!
A lakók nem csak messziről csodálhatták meg a nyereményautót. Anettékat vezetés közben rajongók is zaklatták, Leo pedig stoppolt. Mindez persze csak a képzeletükben történt meg.
Vágólapra másolva!

Az Anett-Csaba párost rajongók hada lepte el egy piros lámpánál. A pár nem nagyon tudott mit kezdeni a többi lakó alakította autogram kérő tinédzserekkel, így a jelenet kudarcba - és hangos üdvrivalgásba, nevetgélésbe - fulladt.

Forrás: RTLKLUB

Katka magányosan autózott, amikor Leo lestoppolta. A fiú egyre csak Katka fizikai adottságait elemezgette, ami lassan az agyára ment a sofőrnek. El is szakadt a cérna, Katka megállt egy parkolónál, megpróbálta kipenderíteni a szemtelen stoppost, de ügyetlen volt. Leo nem szállt ki, viszont Katka igen, ekkor a fiú egy szempillantás alatt átvette a volánt, és elviharzott az autóval.

Marcsi és Milo Angliában autózott, de eltévedt. A két csak magyarul beszélő turistának kézzel-lábbal kellett elmagyaráznia a helyieknek, kik is ők, és milyen kocsiban ülnek. Reál show - magyarázgatta Marcsi, s közben a matricát mutogatta az autó oldalán. Az angolok - Anett, Katka, Leo és Csaba - nagyon nehezen értették meg a két fiatalt.

Forrás: RTLKLUB

Marcsi és Milo másik nagy alakításában Marcsi-főnök a beosztottjával, Milóval vitette magát haza munka után. Egész idő alatt a fiú kocsiját kritizálta, aki panaszkodott, neki a sok gyerek mellett csak ilyen autóra telik.

Milo úgy érezte, remek alkalom nyílt arra, hogy régen ígért fizetésemelését számon kérje szigorú főnökasszonyán. Még a papírok is nála voltak, de Marcsi hajthatatlan volt, így amikor már minden mindegy volt, bevallotta, hogy hazudott, nincs is családja, de mégis több pénzre lenne szüksége. Amikor a főnök ellentmondott, csak az erőszak maradt végső megoldásként.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről