A babysitter

Vágólapra másolva!
Ma este a Való Világ falai között megkezdte működését a VillaShop. Elsőként Katka mutatkozott be. 
Vágólapra másolva!

Lakóink egymásról készítettek reklámfilm jellegű műsort, ami azt a célt szolgálta, hogy elnyerve a nézők szimpátiáját eladják a film főszereplőjét.

Azt, hogy ki, kit népszerűsítsen a műsorban sorsolás útján döntötték el. Leo Milót, Csaba Leót, Katka Csabát, Anett Katkát, Milo Anettet adta el.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

A reklám szövegét, mindig az értékesítő találta ki. Anették kezdték. Katka pillanatok alatt első osztályú babysitter lett, aki elsősorban egyedülálló apukáknak tehet igen komoly szolgálatot.

Forrás: RTLKLUB

A rossz gyerek Csaba volt. Anett egy nagyon kedves felvezető szöveggel indított. Elmondta, hogy Katka a világ legcsintalanabb nebulóját is képes kedvesen nevelni.

A lány jókedvűen főzőcskézett a konyhában, míg a gyerek a háta mögött mindent lepakolt a konyhaszekrényről. A babysitter lágy hangon szólt a kisfiúhoz, aki erre rögtön mindent visszapakolt a helyére.

Forrás: RTLKLUB

Anett fontosnak tartotta bemutatni, hogy Katka még arra is képes, hogy órák hosszat mondja az esti mesét, még akkor is, ha a gyermek még nem, de ő maga már elaludt.

Forrás: RTLKLUB

Végül, ami pedig igazán imponáló lehet a facér apukáknak, a kedves hölgy fehérneműben takarítja a lakást.