Leo vonzódik Katkához

Vágólapra másolva!
A kerti magasles megépítése, és a vadászjelenetek után mindenki eldőlt a Villában. Katka és Leo együtt pihentek, Pandora a díványon lelt nyugalmat.  A szauna lakói is elpilledtek kényelmetlen fekhelyükön.  
Vágólapra másolva!

Csak Ági és Csaba voltak talpon, és a teraszon értekeztek a lovakról. Csabi nagy örömét lelte a témában, mivel szemmel láthatóan lelkesen okította az amúgy igen jól értesült lányt.

Forrás: [origo]

Új képek


Leo és Katka rövid időn belül magukhoz tértek, de annyira azért nem, hogy változtassanak testhelyzetükön, netán felálljanak. Arról kezdtek beszélgetni, hogy mi lehetne estére jó program.

A közgazdász fiú két dologgal lenne megelégedve. Fontosnak tartja, hogy Milo elmondja milyen kór is az a cukorbetegség, meg mindent, amit ezzel kapcsolatosan tudni lehet, vagy ha szintén Milo, bemutatná néptánc tudását. Leo még tovább vitte volna gondolatmenetét, de Katka távozott a teraszra egy cigi erejéig.

Forrás: RTLKLUB

Itt összefutott Milóval, és megbeszélték dohányzási szokásaikat. Mikor Katka elárulta, hogy már majdnem egy doboz cigit elszívott ma, a szerb tini őszintén meghökkent, majd belekezdett abba az idegesítő kérdéskörbe, hogy mégis mi jó a dohányzásban. Ebben nem talált partnert, úgyhogy lassan dobta a témát.

Felbukkant Csaba és Szilvi is, ám komoly témába még így meggyarapodott létszámmal sem kezdtek. Majd Katka is átesett a tűzkeresztségen, amikor Szilvi keze alá feküdt, és rábízta szemöldökének megformálását.