Pandora beindult

Vágólapra másolva!
Pandora őrületes konspirációba kezdett. Hol Katkát, hol pedig Leót kezdte el társai ellen fordítani, de nagyon furfangosan. A fiút - tőle abszolút szokatlan módon - dicsérte, és saját szájíze szerint kezdte el magyarázni viselkedését.
Vágólapra másolva!

Pandora szerint Leo megváltozott a Kiválasztás óta. Úgy veszi észre, hogy a fiú nagyon sokat gondolkodik, s ezt a művésznő úgy értelmezi, hogy talán már megbánta azt, amit a táblánál mondott rá. Szerinte Leo fél, hogy őt hívja ki majd párbajozni, s ezért kedveskedik vele a közgazdász.

Forrás: RTLKLUB

Anett szerint ez lehetetlen és Ágica sem értett egyet a művésznővel. Bár azt ő is észrevette, hogy a fiú mostanában nagyon sokat elmélkedik - mintha eddig nem tette volna -, és igenis zokon veszi, hogy már nem beszélgetnek annyit. Pandora ezek után sem hagyta abba az észosztást. Felhívta Ágica figyelmét, hogy amikor Katka és Leo együtt fekszenek az ágyban, ne feküdjön már közéjük. Ezzel Anett is egyetértett, s mivel elhangzott Katka neve, Pandora újra felelevenítette a táblánál hallottakat.

Forrás: RTLKLUB

Szerinte a szőke lány csak magyarázkodott és nem vállalta fel nyíltan a véleményét. Érdekesen közelítette meg ezt a témát is, hiszen mint tudjuk, Katka igen keményen Pandora szemébe mondta, hogy nem érti, miért változik meg egyik napról a másikra a lány. A beszélgetés itt megszakadt, hiszen ekkor megérkezett Katka és Pandora, mint aki jól végezte dolgát, kiment a szaunából.