Ágicát meglepte Leo

Vágólapra másolva!
A hozzátartozók üzenetei, és a nem kis izgalmakat kiváltott második Kihívás, lelkileg igencsak megviselte lakóinkat. Nem a megszokott rend szerint reagáltak a hallottakra. És egy páran a Blikkre sem.
Vágólapra másolva!

A második Kihívás után lakóink nem hozták a szokott formájukat. Semmi csetepaté, semmi 'kérjük ki magunknak a hallottakat'. Meglepődve vonultak ki a teraszra. Marcsi azért gratulált barátnőjének és Indián is úgy gondolta, Pandora nagyon alakított ma este.

Forrás: RTLKLUB

A kollektív dohányzás után csendben beszélgettek. Kis idő elteltével már a lefekvéshez készülődtek, mikor megérkezett a Blikk. Ágica Valentin napi üzenetet kapott: Ágica! Ígérem, ha egyszer találkozunk, nem csak Budapest határáig fogok menni, és még a vacsit is én fizetem. Örülök, hogy itt vagy, és ne legyél olyan féltékeny! Boldog Valentin Napot! Leo. A csapat hirtelen elnémult, majd Szilvi - aki felolvasta a Blikket - felkiáltott: "Basszus, ezt a Leo írta." Miután mindenkinek leesett a tantusz, tapsolni és nevetni kezdtek, de Ágica és Leo csak nézték egymást.

Forrás: RTLKLUB

Most kivételesen nem kezdték el megbeszélni azt, hogy ez a kis figyelmesség, milyen hatást gyakorol majd a kapcsolatukra, de ez csak annak volt köszönhető, hogy a fiú a Blikk után lefeküdt aludni. A Villa tyúkanyója is meglepetésben részesült. Neki húga írt üzenetet: Katka tuti pofára eset, ha ekkora arcod marad. Indián olyan, mint volt, nem játszik. Kellemes csalódás! Szisza+Feri, kitartás. Jó csapat a VV3. Kanoc.