Pandorának nincs esélye

Vágólapra másolva!
Leo úgy érzi, hogy Pandora nem őszinte és azt mondja, hogy bárkit is hív ki, nincs sok esélye a vissztérésre. 
Vágólapra másolva!

A Villanővér kérdésére, hogy vajon miért nem őt hívta ki a nagyhangú lány a következőket mondta: "Szerintem úgy gondolta, hogy bennem van annyi, hogy meg tudnám verni, és nem mert kockáztatni. Mivel Jennyt gyengének tartja, vele egyszerűbb kimenni, persze nem tudom, hogy rajta, hogy fogja tudni lemérni a saját erejét."

Forrás: RTLKLUB

Magányosan

Az eszes benzinkutas megpróbálta mérlegelni Pandora esélyeit is, méghozzá úgy, hogy a Segal-Katka féle küzdelem eredményéből indult ki:

"Nagyon nagy megnyugvás volt az, hogy az első párbajnál az emberek látták azt, ami itt van, hogy mennyire idegesítő volt Segal, és hogy miket művelt. Abból kiindulva, szerintem bárkit is hív ki, nincs esélye senki ellen. Nem azért, mert a többiek olyan erősek, hanem önmaga miatt. Lehet, hogy nem a másikra szavaznak az emberek, hanem ellene. Persze nem tudom, hogy kint hogy jön le, a viselkedése. Nehéz következtetni, hogy kint mi a vélemény róla, mert csak az üzenetekből értesülünk a külvilágról. Már legalább négy olyan sms jött, hogy ellenem hangolja Ágit. Ha már ennyi ember ezt írja, akkor biztos, hogy van benne valami. Ha ő jönne vissza, az azt jelentené, hogy vagy nem látják, hogy mit csinál, vagy ez tetszik, vagy még az is lehet, hogy, mivel nőies, úgy gondolják, hogy itt kell lennie. Egyetlen dolog, amit becsülök benne, hogy jól színészkedik. Ha valaha eljut odáig, akkor biztos jó színésznő lesz, de ami számomra a gerincességet jelenti, az benne nincs meg. Ha ezt az emberek nem látják, akkor csalódott leszek."