Csak egynek jut retúrjegy

Vágólapra másolva!
A hálón kukkoló fanok, a honlapot látogató olvasók szerint Indián szórakoztatóbb figura, mint az elmúlt héten szinte teljesen elszigetelődött Pandora. Ezúttal 19 ezren szavaztak.
Vágólapra másolva!

Közel húszezer szavazó kattintott újabb kérdésünkre: a válaszadók fele úgy vélte, hogy a prérik vad gyermeke, a tetovált apacs szórakoztatóbb karakter, mint a Villa színésznője, a zavaros, ködös múlttal rendelkező Pandora. Az aktmodell a szavazás elején még egészen tűrhetően állt, de két napja szinte csak Indiánra érkeztek voksok: míg a rocker Segal kihullása óta egyre jobb arcát mutatja, Pandora napról-napra utálkozóbb a legtöbb lakótársával.

Forrás: RTLKLUB

Pandora és maroknyi csapata

Pandora csak húsz százalékot kapott: ha a netes közvélemény-kutatás nem téved nagyot, akkor ma este könnyen kipottyanhat a játékból. Nem győzzük ismételni, hogy a honlapot látogató, netes hozzáféréssel rendelkező olvasók nem azonosak a valóban szavazó táborokkal. Nálunk csak 3,8 százalék vélte úgy, hogy mindketten jó karakterek, ugyanakkor négy válaszadóból egy úgy gondolta, hogy mindkét párbajozó kieshetne ma este. Nincs kegyelem, valakinek ma mennie kell.

Mai fotók

Önt ki szórakoztatta jobban?

Pandora, a színésznő: 3927 szavazat, 20.5 %
Indián, a nyers rocker: 9437, 49.4 %
Mindkettő jó karakter: 722, 3.8 %
Egyik sem, húzzanak haza! 5030, 26.3 %

Összesen: 19116 szavazat