Szilvi új arcát mutatja

Vágólapra másolva!
Indián és Pandora csendes feszültségben töltötte a Párbaj előtti órákat. Ez a többi VillaLakóról is elmondható. Szilvi viszont új oldaláról mutatkozott be.
Vágólapra másolva!

Pandora jó pár ruhát magára aggatott, de igazából egyik sem nyerte el tetszését, Indián pedig arra kérte Frenkit - aki az idegességtől folyamatosan beszélt -, hogy maradjon egy kicsit csendben. A 'rúgtam én már szájba nőt' mondásáról elhíresült játékos majd' az utolsó pillanatig egy szál alsónadrágban és a hozzá stílusban tökéletesen passzoló bőrdzsekijében, és/vagy fekete pólójában flangált a Villában. Mindenki ideges volt. Szilvi pedig eddig nem ismert oldaláról mutatkozott be.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: Klikk a fotóra!

Azt már mindannyian tudjuk, hogy felindultságában, milyen gyönyörű magyar kifejezések tudják elhagyni száját, és azon sem lepődik már meg senki, hogy rendesen megmondja a véleményét, bármikor, bárkinek. Ma viszont humanitárius oldalát is láthattunk. Miközben a két párbajozó a ruháit pakolgatta, ő is kinyitotta a ruhásszekrényt és egy igen szép kabátot vett elő. "Ezt add oda a kislányodnak!" - nyújtotta át Indiánnak, s még két felsőrészt is hozzácsapott az ajándékhoz. A rocker hirtelen azt sem tudta, hogy fiú vagy lány, s először el sem akarta fogadni. Miután a tyúkanyó nem engedett a 21-ből, a Villa legidősebb tagja szépen összehajtogatva tette el a kabátot.

Forrás: RTLKLUB

Ezután minden a megszokott rendben zajlott: sminkelés, hajszárítás, 'mit vegyek fel, kölcsön adnád' játékok és feszült várakozás. Szilvi melegítőben maradt. Ennek egyetlen oka van. Megbeszélték, hogyha Pandora tér vissza a Villába, azonnal megfogja a kezét és együtt ugranak majd a medencébe. Rövidesen kiderül, hogy megérte-e.