Vágólapra másolva!
Házassági évforduló, szerelmi vallomás, szájfény, plasztikai sebész, sereg - a szappanopera első jelenetének kulcsszavai. A két család piknikezik a tóparton. Bár Pandora a rendező, szívesen átengedi az irányítást Tommyboynak, aki segít beállítani és felvenni a jelenetet.
Vágólapra másolva!

A két baráti család idilli hangulatban pihen a tóparton. A szülők szolidan szerelmet vallanak egymásnak, csak a gyerekek civakodnak kicsit a sminkelés miatt. Marcsi festheti az arcát, Ágica viszont nem, de Szilvi mint anya megoldja a konfliktust: "A gyerek plasztikai sebésznek készül, és különben is a legdrágább sminkcuccokat vesszük neki, amik nem ártanak a bőrének, hanem táplálják."

Forrás: RTLKLUB

Érkeznek Kibírhatatlanék: Indián kipattan a száguldó autóból, ital és cigaretta a kezében, Anett az oldalán. Milo, a gyerek nyargalászik, beleiszik a koktélokba, összeszedi a gyümölcsöket.

Szilvi rendőrt hív, Tommyboy jön tisztázni a helyzetet. Leo elmeséli neki a történteket. Indián közben megkörnyékezi Frenkit, a másik rendőrt: "Biztos úr, elintézhetnénk."

Forrás: RTLKLUB

A jelenet lassan elkészül, és jöhet is a következő, amelyben a Kibírhatatlan család gyermekét Leo véletlenül a tóba löki, majd gyorsan ő is utána ugrik. Az életmentő különleges jutalmat kap a gyerek anyjától, ami nem kis bonyodalmat okoz...