Vágólapra másolva!
Marcsi és Milo egymás karjában elmélkedtek a valóságshowk hogyanjáról és mikéntjéről, a holnapi kiválasztás esélyeit is latolgatták.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

- De tényleg, - horgad fel a kérdés az ápolónőre - miért nem nyerhetnéd meg te ezt a játékot, miért kell a Leónak megnyernie? Na jó, nem kell, de, én szerintem is ő fogja. Vagy Ágica is megérdemelné... Ideges vagy?
- Én nem aggódom, - nyugtatta a kedélyeket Milo - csak játszani akartam, kipróbálni magam, azért kevés fiatalnak van meg az esélye, hogy ilyen helyen legyen. Nem érzem annyira a különbséget korban, sokat tanulok itt, látok embereket veszekedni, élni, ez meg számomra pozitív.
- Én meg olyan vagyok, - vette vissza a szót Marcsika - nem is tudom, milyen vagyok dilis vagyok egyébként is, de ha veled vagyok, akkor meg még dilisebb.
- Ez nem baj - kedveskedett a deszki srác.
- Én így érzem jól magam, és nem érdekel, ha valaki szerint nyávogok. De néha elgondolkodom, mi lesz kint velünk, honnan fogjuk tudni, hogy miért akar velünk találkozni valaki, azért, mert szerelmes belénk, vagy mert híresek vagyunk...

Katka lényegesen kisebb túlélési esélyeket ad magának:
- Még ezt a párbajt ki akarom slisszolni, de csak azért, hogy bebizonyíthassam, rászolgáltam a nézők bizalmára.

Anett Csabának árulta el, hogy Marcsi próbálta megkörnyékezni, hogy jobb lenne, ha nem tenne senki Milóra, mert milyen rossz lesz neki.
- Nem akarok tenni valakire, aki szimpibb, csak azért, mert ő Milóval együtt akar maradni...
- Ne vicceljünk már - értett vele egyet Csaba - benne van a játékban, hát istenem...