Miss VV3 döntő

Vágólapra másolva!
Az elmúlt pár órában a medence partján húsz lány vonult fel fürdőruhában, fehérneműben és kosztümben. A fiúk mosolyogtak, sóhajtoztak, majd értékeltek. Azért a lányok is jól szórakoztak.
Vágólapra másolva!

A Villalakók nagyon jól szórakoztak a Miss VV3 szépségversenyen. A lányok fürdőruhában, fehérneműben, majd kosztümben vonultak fel a medence partján. Velük szemben helyezkedett el a Villa hímnemű lakóiból álló zsűri.

Forrás: RTLKLUB

A döntő: Klikk a képre!

A műsorvezető Ágica volt, aki a végigbeszélte az eseményt. Néhány lánnyal néha még talán kivételezett is, a félénkeket bíztatta, mindenkiből megpróbálta kihozni a maximumot. A szépségverseny szüneteiben a Villalakók vonultak a kifutóra, hol a lányok, hol a fiúk mutatták meg magukat a többieknek.

Forrás: RTLKLUB

Leo: Egyes esetekben sokkal jobban izgultunk, mint ti. Nekünk volt megtiszteltetés, hogy be akartatok költözni hozzánk. Két lányt választottunk ki, a harmadikat a nézők fogják.

Forrás: RTLKLUB


A tizennyolc nem díjazott lány virágot és puszikat kapott, első udvarhölgynek Nikolettet választották a fiúk, a korona pedig Julietta fejére került.

A szépségverseny fotósa - Gábor a VV2-ből - csoportképeket készített, majd megszólalt a gong, és a lányoknak el kellett hagyniuk a Villát. A búcsúzásnál Ágicának mindenkihez volt egy jó szava.

Miután magukra maradtak a lakók, a lányok ültek a zsűri helyére. A fiúk egyenként járultak eléjük, hogy trükkös kérdéseikre válaszoljanak, majd mozgásukkal és öltözékükkel bűvöljék el a lányokat.